Skip to content

Klatrepark Nettpark

spennende utfordringer for store og små.

Skogsprett er en aktivitetspark spesielt designet for å lage unike, luftige og spennende naturopplevelse for hele familien. Gøy for alle!

I nettparken kan du sammen med hele familien hoppe og sprette i opptil 12 meter over bakken helt uten tradisjonelle sikringer.

Her er store nett, sklier og tunneler. Perfekt balanse, motorikk og bevegelighetstrening alt dette samtidig som man får trent lattermusklene.

SkogSprett sin klatrepark bruker et topp moderne kontinuerlig sikkerhetsssystem. Dette betyr at når du først har klikket deg på, behøver du ikke tenke mer på det. Altså ingen av og på med karabinkroker underveis, men et “up to date” kontinuerlig sikkerhetssystem. består av 5 løyper med totalt 72 elementer.

Vi vet at deres tid sammen er dyrebar, så hos oss er alt lagt til rette for at hele familien skal kunne hygge seg ute i naturen sammen.

SkogSprett tilbyr Stand Up Padle (SUP) kurs for både nybegynnere og viderekommende gjennom hele sesongen. Kurset varer i 3 timer og finner sted i nærmiljøet vårt. Hos oss kan du også leie brett, og nye friheten på vannet på egenhånd.

Hos SkogSprett vil man virkelig kunne føle adrenalinet bruse, om man befinner seg i vakre naturskjønne omgivelser i Sandnes flotteste skogsområde eller på vannflaten.

Galleri

 BLI MED PÅ VERDENS KJEKKASTE SOMMERCAMP!

  • Ledig uke 25, 26,27, 28, 31  & 32
  • Spennende utendørsaktiviteter
  • Næringsrik lunsj hver dag
  • For alle barn mellom 6-13 år