VELKOMMEN TIL VINTERFERIECAMP!

 

SkogSprett klatrepark ønsker alle barn i alderen 6-12 år velkommen til vinterferiecamp. Vi tilbyr ekte naturopplevelser, mestring, kjenne på samhold og utvikle nye vennskap i trygge utendørs omgivelser. Sammen skaper vi uforglemmelige ferieminner.

 

 

Det blir fem opplevelsesrike dager, med et program fullt av gøyale, spennende og utfordrende aktiviteter.  For å nevne noen blir det klatring i Sandnes flotteste skogsområde,  barneyoga, villmarkskurs, skitur, førstehjelpskurs for barn og naturverksted. Våre sertifiserte instruktører har alltid barna i fokus, og vårt mål er at barna skal dra fra oss med ryggsekken full av mestringsfølelse og stolthet.

Klatreglede og lek – finner du hos oss i Melsheia.

 

 

En av dagene reiser vi til Sirdal å står på ski/akebrett. Denne aktiviteten er valgfri, så dersom du ikke ønsker at ditt barn reiser så tilrettelegger vi aktiviteter i parken.

 

 

SkogSprett klatrepark vil selvfølgelig alltid følge FHI retningslinjer for hva gruppestørrelser angår og barna blir delt i grupper inn etter dette. Ved påmelding setter vi stor pris på om ditt barn omgås noen av de andre deltagerne fra før.

Endelig program blir sendt ut før campstart.

 

 

Påmelding med fullt navn, alder og telefonnummer til post@skogsprett.no

 

 

Tid:  1.-5.mars 2021
         09:00-15:00 hver dag

 

Sted:  SkogSprett klatrepark

 

Pris:  2500,-
(*10% søskenrabatt)

 

 

             Huskeliste

  • Vannflaske med navn

  • Hansker

  • Ekstra skift

  • Regnklær

  • Lunsj

  • Strikk til langt hår