SUP

Kursene legges til rette for familier, bedrifter eller små skolegrupper.

Hos oss får dere alt utstyret dere trenger for en morsom og vann(!)vittig utendørsopplevelse. Man får en nydelig tur rundt vannet, samtidig som man lærer gode teknikker for å stå på brettet. Kurset avsluttes med vannlek for de som ønsker dette. 

Sted: Lutsivannet eller Bråsteinvannet

Pris: 450,-  pr deltager  

Huskeliste

  • Vannflaske
  • Varme klær til etter aktivitet
  • Sko som dere ikke er redde for
  • Badedrakt til bruk under vådrakt
  • Solbeskyttelse (solbriller, caps, solkrem spf 30 o.l)
  • Nistepakke

*Om dere har utstyr som våtdrakt, redningsvest (CE godkjent) o.l så kan dere gjerne bruke dette. Dette må da klareres med instruktør ved ankomst.

Dette kurset er en opplevelse for livet! 

Åpent for gruppe bestilling hver dag etter forespørsel.
Påmelding til post@skogsprett.no.

Nettpark

Dette er en topp aktivitet for barn mellom 2-12 år. Sklier, tuneller og store lekeballer sørger for aktiv lek i timesvis. Barn mellom 2-4 år må ha følge med en gratis voksen opp i nettene (1 voksen pr 5 barn). Ved ankomst til parken må  deltagere gå gjennom sikkerhetsinstruksjon fra en av våre instruktører. 

Sikkerhetsinstruksjon blir gitt hver hele time. Det anbefales oppmøte 10 min før bestilt nettpark tid. 

Sandnes Klatrepark

KLATREPARK NYHET 2023

Alle klatrepark billetter inkluderer fri tilgang til nettparken før klatrestart eller etter klatreslutt. 

Ved start får dere utdelt sele og hjelm og blir kjent med instruktøren deres. Sammen går dere gjennom våre sikkerhetsregler for både klatreparken og nettparken.

Alle barn mellom 120 cm og 130 cm må  klatre sammen med en voksen.  Alle instruktører på SkogSprett er sertifiserte og er der for deres sikkerhet og komfort. Spør oss om dere lurer på noe. Vi er der for å hjelpe dere! 

SkogSprett sin klatrepark bruker et topp moderne kontinuerlig sikkerhetsssystem. Dette betyr at når man først har klikket seg på er man helt trygg resten av løypen. Altså ingen av og på med karabinkroker underveis, men et “up to date” kontinuerlig sikkerhetssystem. SkogSprett klatrepark består av 5 løyper med totalt 72 elementer og 13 zipliner. 

Vi vet at deres tid sammen er dyrebar, så hos oss er alt lagt til rette for at hele familien skal kunne hygge seg ute i naturen sammen.